Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

Photobucket 

Tämä chatti on toistaiseksi kaikkien käytettävissä kaikkina vuorokauden aikoina. Mutta toiveena on, että ette levittäisi osoitetta tuntemattomille ihmisille, esim. isompien foorumeiden sivuille, jotta välttyisimme turhilta häiriköiltä.

Nyt on tähän chattiin saatavissa jonkinlainen suomennoskin. Sen saa, kun valitsee Language eli Kieli popup-ikkunan oikeasta alareunasta. Avautuvalta sivulta valitse Finnish/suomi kumpaankin kenttään, missä pyydetään "select your language" = "valitse kieli"... Hyväksy valintasi SUBMIT-painikkeella. Palaa tänne chat-boxiin sulkemalla ko. sivu.

Uusille käyttäjille:

Kun chatikkuna avautuu, aktivoi se, ja kirjoita pari sanaa boxin ala-osassa olevaan kenttään, hymiöiden alapuolelle. Katso sitten, minkälaisen nimimerkin olet (automaattisesti) saanut. Klikkaa tuota nimeä, jolloin pääset muuttamaan sen ja avatar-kuvasi pop-up- ikkunasta.
Klikkaa Uusi käyttäjä yläriviltä, jolloin saat itsellesi vakionimen, millä voit myöhemmin käydä vaihtamassa kuvaa yms. Muista painaa OK, ennen kuin palaat chattiin.

Rekisteröityminen ei ole tarpeellista. Ohjelma tunnistaa varmaan muutenkin sinut, kun kirjaudut sisään tai aktivoit chatin.

Nimien edessä olevien nappuloiden värit tarkoittavat: 
punainen = poissa oleva; vihreä = läsnä; sininen = jäsen; hopea = moderaattori; kulta(keltainen) = emäntä/isäntä.

Jos haluaisit kutsua tähän chattiin esimerkiksi rukous- tai ilosanomapiirin, ilmoittele halukkuudestasi joko Kaikuluotaimessa tai Juniperin foorumilla tai blogin kommenteissa.Voin antaa sinulle moderaattorin oikeudet  ja lähempiä ohjeita (jos osaan ;))

Punaisista rukseista voi poistaa omat repliikkinsä? (Vai voiko? - En tiedä, miten on jäsenten laita, mutta moderaattoreille ainakin ilmaantuu noita punaisia rukseja?)

Täällä on mahdollista lähettää yksityisviestejä, jotka eivät näy muille kuin asianomaiselle,  tai luoda  kahdenkeskeinen chatti, mistä ilmaantuu lukon kuva boxin alareunaan. Näitä toimintoja pääsee käyttämään, kun klikkaa haluamansa henkilön nimeä tai lukon kuvaa.  

(Toivottavasti tämä oma chat boximme nyt pysyy tällä sivulla... ettei se vaan vaihtuisi miksikään xat-in oudoksi ryhmäksi - kuten on käynyt jo pariin kertaan tätä sivua muokatessani! Siksi olen tallentanut oman chattini myös blogiini ja KAIKUKOPLA-nimiselle sivulle tänne "Kotipihalleni":)

19.2.: juuri äsken mulle kävi taas noin, että kun kävin korjaamassa noita ohjeita, ja tallensin sivun, olikin tämä chat-boxi muuttunut ihan vieraaksi chatiksi, missä paljon vierasmaalaista porukkaa. Nyt en enää uskalla muokata koko sivua. Uudemman ohjeet laitan  blogiin  tai sivuille.

 

 HUOM! Tämä ei ole Kaikuluotaimen yleisesti käyttämä Gateway-chat, missä kokoonnumme keskiviikkoisin ja perjantaisin. Sinne löytyy linkki tuosta  navigaattorista vasemmalla:
http://www.chatcentralgateway.com/cgi-bin/Chat02/chat.pl?id=&language=&css=&proxy=1&id=

 

|

©2019 Juniperin Kotipiha - suntuubi.com