Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930311234

Subscribe RSS

 Hyvä Paimen
08.11.2008 11:10 | Sheila

Photobucket

Lempiaiheeni "Hyvä Paimen" -   vahvistaa uskoamme kaikkivaltiaaseen, rakastavaan ja armahtavaan Jumalaan, joka pitää meistä hyvää huolta eikä koskaan hylkää.

Saamme levätä Hänen käsivarsillaan ja luottaa siihen, että kukaan ei ryöstä yhtäkään lammasta Hänen laumastaan. Hyvä Paimen suojelee meitä raatelevilta susilta ja eksytyksiltä.

Paimen ei koskaan aja takaa lampaitaan - vaan me saamme seurata häntä - vapaaehtoisesti ja - nöyrin mielin.
Virsi 378
Kaitse Jeesus paimen hyvä, laumassasi minua. Eksyvä ja erehtyvä olen ilman sinua. Luonasi saan turvan parhaan, auta etten koskaan harhaan läheltäsi joutuisi, laumastasi luopuisi.

Hyvä paimen lampaitansa sydämestään rakastaa. Paimen myöskin omiltansa rakkautta aina saa. Hoida Herra laumassasi minuakin omanasi. Minä tahdon sinua, rakastaa ja kuunnella.

Lammas seuraa paimentansa, paimen kaitsee lammastaan. Jeesus läsnäolollansa, turvan antaa laumassaan. Milloin peto uhkaa niellä, apuasi älä kiellä. Paimensauva kohota, vaara kauas karkota.

Paimen kääntää laupiaasti lampaan puoleen kasvonsa. Lammas kuulee halukkaasti paimenääntä tuttua. Näin, oi Jeesus rakkaimpani, äänesi on riemunani. Ole hädän hetkellä, auttajani lähellä.

Kaikki eksyneetkin lampaat saata Jeesus laumaasi, ettei niitä pedon hampaat raatelisi, surmaisi. Harhateiltään kotiin tuo ne, että yksi lammashuone, yksi paimen olisi, armotyösi täyttyisi.

Jeesus tule turvakseni, Jeesus anna armosi. Anna rauha sielulleni, käännä minuun kasvosi. Johda paimen laumassasi, sanallasi, sauvallasi. Kiitos olkoon Jeesuksen, uskollisen paimenen.

<
Hän johdattaa minut viheriöiville niityille, virvoittavien vetten äärelle... Hän virvoittaa minun sieluni. Hän ohjaa minut oikealle tielle nimensä tähden. (Ps. 23)

Kun seuraamme Jeesusta, meidän ei tarvitse pelätä vihollisen hyökkäyksiä eikä eksytyksiä. Näissäkin raamatunjakeissa Jeesus itse lupaa hakea eksyneet takaisin, eikä kukaan ryöstä lampaita Hänen käsistään:


Johanneksen evankeliumissa Jeesus huomauttaa:
"Minulla on myös muita lampaita, jotka eivät ole tästä lammastarhasta; myös niitä tulee minun johdattaa, ja ne saavat kuulla minun ääneni, ja on oleva yksi lauma ja yksi paimen. " (Joh. 10:16)

Tästä voimme päätellä, että vaikka kaikissa kirkkokunnissa ei mielestämme olekaan sitä autuaaksi tekevää oppia, silti niissäkin voi olla Jumalan lapsia, jotka lopulta yhdistyvät yhdeksi laumaksi - siellä taivaan kodissa, missä Jeesus on nyt "valmistamassa meille sijaa".

Photobucket


"Kun luulet olevasi aivan yksin... Muista: siinä on aina Paimen vierelläsi"
Mikä  erottaa Jeesuksen kaikista muista hyvistä paimenista?
- Hän rakastaa meitä niin paljon, että antoi henkensä lampaiden puolesta!


( Päivitetty: 08.11.2008 11:44 )

 - Sheila | Kommentit (2)Kommentoi
|
 Pääsiäistervehdyksiä ja -kuvia
15.03.2008 10:15 | s

Näitä kuvia saa kopioida (mutta ei muokata):

Katso ja kuuntele myös "Kotipihamme" Pääsiäissivua

http://juniper.suntuubi.com/?cat=18

    

        

          

    

 

 

 

Photobucket

jak

Lävistettyinä, hellinä, hiljaisina ja voimakkaina Jeesuksen kädet ojentautuvat kohti sinun käsiäsi. Laske omasi niihin luottavaisesti. Siinä on syntien anteeksiantamus. Siinä on tahraisten käsien puhdistus. Siinä muuttuu kova sydän helläksi, levoton mieli hiljaiseksi. Väsynyt saa uutta voimaa, masentunut uutta rohkeutta.
~ Fredrik Wislöff ~
 

Photobucket

 Photobucket

     
  
   


( Päivitetty: 21.03.2008 11:34 )

 - s | Kommentit (3)Kommentoi
|©2019 Juniperin Kotipiha - suntuubi.com