Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 cross

 

 
 

 

 
 
   

Daily Scripture Email List - www.TAGnet.org/scripture

 

  cross
 
 
Psalmi 108:
 
2.Jumala, sydämeni on levollinen, mieleni on tyyni.
Minä tahdon laulaa ja soittaa!
3. Herää, harppu, herää lyyra, minä tahdon herättää aamuruskon!
4. Herra, minä ylistän sinua kansojen keskellä,
minä laulan kaikille kansoille sinun kiitostasi.
5. Sinun armosi ulottuu yli taivaitten, sinun uskollisuutesi ylös pilviin.
6. Jumala, kohotkoon kunniasi yli taivaitten, kirkkautesi yli kaiken maan!

 

 kallio

lemem

 usk


  cross

 EROON RIIPPUVUUKSISTA

 Kirjoitan tämän nyt täysin oman kokemukseni pohjalta, enkä "edusta" mitään kirkkokuntaa tai lahkoa. Toivon että osaisin pukea sanoiksi sen, mitä olen Jumalan suuresta rakkaudesta ja armosta saanut kokea, ja että se olisi rohkaisuksi teillekin, jotka kamppailette samojen vaikeuksien kanssa.

 
Alkoholista vapauduin jo noin 30 vuotta sitten, koska en kehdannut mitenkään juoda sen jälkeen, kun mieheni oli raitistunut - "Korkeimman voimalla" - (Pelkästään rukoilemalla ja  lukemalla AA:n kirjallisuutta. Hän ei koskaan osallistunut yhteenkään kokoukseen tms.) Muutaman raittiin kuukauden jälkeen jäi pois myös haluni "nauttia" alkoholipitoisia juomia: nehän haisevat ja maistuvat kamalalle!
 
Kun olin elänyt puoli vuotta raivoraittiina, aloin aistia ja tuntea elämän ympärilläni aivan eri lailla kuin "juoppousaikana". Luonto, ihmiset, eläimet, kirjallisuus, elokuvat, liikunta ym. ym. ikäänkuin kirkastuivat aisteissani - elämäni oli nyt rikkaampaa ja monin verroin onnellisempaa kuin niinä aikoina, jotka vietin diskoissa ja kapakoissa. 
Mutta! Mikään onni ei vedä vertoja sille tunteelle minkä sain kokea, kun Jeesus astui elämääni! Se  ihme tapahtui, kun esirukousten kautta päätin lopettaa tupakoinnin - Jumalan voimassa. Ei omassa voimassa - vaan Jumalan suojeluksessa ja Hänen voimassaan ja armossaan!
 
Vasta sitten, kun tunnustin, että yksin, omin voimin en koskaan pystyisi luopumaan tupakasta (joka oli ollut elämäni punainen lanka yli 25 vuoden ajan.) Vasta sitten, kun nöyrryin ja itkien huusin Herraa avukseni, vasta sitten sain vastaanottaa Hengen voiman. Joku on sanonutkin, että siitä mihin omat voimamme loppuvat, siitä hetkestä Jumala pääsee todella vaikuttamaan meidän tekoihimme ja ajatuksiimme. Kun luovumme "lihan himoista" - jää Hengelle tilaa vaikuttaa elämäämme.
 
On täydellisesti uskottava ja luotettava tähän yliluonnolliseen voimaan, ei saisi olla pienintäkään epäilystä siitä, että Herralle on kaikki mahdollista.  Hänelle ei  kukaan ihminen  ole arvoton, kelvoton tai mahdoton tapaus. Jeesus Kristus rakastaa  meitä jokaista yhtä paljon. Ja takuulla auttaa pääsemään eroon paheista, jos vain luotamme Hänen armoonsa, laupeuteensa ja annamme Hänen parantaa, rohkaista, vahvistaa... ottaa omakseen kokonaan.
 
Jättäydy siis täydellisesti Jumalalle, luovuta koko ruumiisi, sielusi ja mielesi Hänen hallintaansa... ja rentoudu! Hän pitää sinusta huolen...
 
Käytännössä ensimmäiset savuttomat päivät vietinkin raamattua lukien, hengellisiä lauluja kuunnellen ja rukoillen, tunsin eläväni milteipä kahden Jeesuksen kanssa. Hän piti minua kädestä kiinni, hoivasi, rohkaisi ja antoi voimansa ja - rauhansa - rauhan, jota maailma ei voi antaa.
 
Olikin yllättävän helppoa elää ilman tupakkaa. Itse asiassa helpompaakin, kun kumpikin käteni olivat vapaana, ei tarvinnut pitää tumppia toisessa kädessä... eikä tarvinnut huolehtia siitä, riittävätkö tupakat yön yli tms.
 
Palkinnoksi en saanut ainoastaan parempaa terveyttä ja säästöä kauppalaskuissa vaan... sain varmuuden siitä, että Jeesus on kanssani, vahvistaa ja voimistaa  uskoani Kaikkivaltiaaseen, rakastavaan ja syntini anteeksi antavaan Jumalaan ... ja Hänen Poikaansa Jeesukseen Kristukseen, meidän Vapahtajaamme ja Lunastajaamme, joka on luvannut olla kanssani maailman loppuun asti..

.

 

 

Kiitos, kunnia ja ylistys Jumalalle aina ja iankaikkisesti!
.

 

 rukoilee
 

Sana Sinulle

Lookup a word or passage in the Bible


BibleGateway.com
Include this form on your page
 
  
 
 
Palaute:
Palaute
Nimi:
PalauteSähköposti:

 

 

cross

Praise You in the Storm by Castin Crowns

|

©2019 Juniperin Kotipiha - suntuubi.com